MyStake е домакин на турнири

100 бонус% мач въз основа на първи депозит от £/$/€20+. Допълнителни бонуси.

*Само нови потребители

Само нови играчи. 

Участвайте в турнири, състезавайте се с други играчи, печелете безплатни завъртания, безплатни залагания и истински пари. Бъдете в крак с най-новите турнири и получавайте награди.

Как да участвате?

За да участвате в турнир, трябва да правите залози на игрите, посочени на страницата с турнири. За всеки залог $1 = 1 точка. Трябва да си проправите път към класацията, която се състои от играчи с най-високи точки. Ако в края на турнира останете в класацията, ще получите щедри награди. Изискванията за наградите и играта може да се различават от турнир на турнир, но основната идея остава същата: играчите се състезават помежду си и играчът на по-високо място ще получи по-големи награди.

В зависимост от турнира можете да получавате точки, като залагате на мини игри, спортни залагания, слотове или казино на живо. Точните изисквания за играта ще бъдат включени в описанието на турнира.

Награди

Във всеки турнир видът награда може да се различава между истински пари, безплатни залози и безплатни завъртания.

  • Истински пари: Сумата на наградата, която можете да получите, като останете в класацията на турнира. Този бонус няма никакви изисквания за залагане, така че сте свободни да го използвате, както желаете.
  • Бонус пари: Сумата на бонус парите също зависи от позицията в класацията, но ще трябва да я заложите от 1 до 5 пъти (в зависимост от турнира), за да я изтеглите. Освен това бонус парите може да имат ограничения за игра, които можете да проверите на страницата си с бонуси (Профил > Моите подаръци > Бонус).
  • Безплатни залози: Ако получавате безплатни залози, можете да ги използвате в специални игри или спортни залагания. За да разберете кои игри са включени във вашия безплатен залог, трябва да отидете в Профил > Моите подаръци и да щракнете върху бутона „Списък с игри“ до промоцията.

Безплатният залог не може да се използва, докато имате активен бонус. Безплатният залог трябва да бъде направен на билет от експресен тип с 3 позиции, като всяка позиция трябва да има коефициент равен на или над 1.3x.

Вижте нашата страница за турнири сега!

  • Безплатни завъртания: В турнирите можете да получите безплатни завъртания, ако попаднете в класацията. Те ще бъдат добавени към вашия акаунт веднага щом турнирът приключи. Безплатни завъртания са налични само за някои от игрите и можете да проверите списъка с игри от Профил > Моите подаръци > Безплатни завъртания > „Списък с игри”. За да ги използвате, ще трябва да отидете на страницата на слота и тя ще се стартира автоматично. След използване на безплатни завъртания, спечелената сума се добавя като истински пари, без никакви изисквания за залагане.

Важно! Залозите, направени с бонус сума, ще ви дадат точки наполовина ($1 бонус = 0.5 точки)

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

CAPTCHA ImageПромените снимка

Нови казина

100% бонус до €500 + 50 безплатни завъртания

Депозирайте $1000 и вземете $2000 БЕЗПЛАТНО

До €500 бонус за добре дошли плюс 100 безплатни завъртания on Книгата на мъртвите

Новите играчи могат да претендират 25 безплатни завъртания на BETSOFT Games.

Залагайте сега, за да се присъедините към Stake's Daily $100,000 Състезание!

100% бонус за добре дошли. Up до €200 повече за игра