MyStake е домакин на турнири

100 бонус% мач въз основа на първи депозит от £/$/€20+. Допълнителни бонуси.

*Само нови потребители

Само нови играчи. 

Участвайте в турнири, състезавайте се с други играчи, печелете безплатни завъртания, безплатни залагания и истински пари. Бъдете в крак с най-новите турнири и получавайте награди.

Как да участвате?

За да участвате в турнир, трябва да правите залози на игрите, посочени на страницата с турнири. За всеки залог $1 = 1 точка. Трябва да си проправите път към класацията, която се състои от играчи с най-високи точки. Ако в края на турнира останете в класацията, ще получите щедри награди. Изискванията за наградите и играта може да се различават от турнир на турнир, но основната идея остава същата: играчите се състезават помежду си и играчът на по-високо място ще получи по-големи награди.

В зависимост от турнира можете да получавате точки, като залагате на мини игри, спортни залагания, слотове или казино на живо. Точните изисквания за играта ще бъдат включени в описанието на турнира.

Награди

Във всеки турнир видът награда може да се различава между истински пари, безплатни залози и безплатни завъртания.

  • Истински пари: Сумата на наградата, която можете да получите, като останете в класацията на турнира. Този бонус няма никакви изисквания за залагане, така че сте свободни да го използвате, както желаете.
  • Бонус пари: Сумата на бонус парите също зависи от позицията в класацията, но ще трябва да я заложите от 1 до 5 пъти (в зависимост от турнира), за да я изтеглите. Освен това бонус парите може да имат ограничения за игра, които можете да проверите на страницата си с бонуси (Профил > Моите подаръци > Бонус).
  • Безплатни залози: Ако получавате безплатни залози, можете да ги използвате в специални игри или спортни залагания. За да разберете кои игри са включени във вашия безплатен залог, трябва да отидете в Профил > Моите подаръци и да щракнете върху бутона „Списък с игри“ до промоцията.

Безплатният залог не може да се използва, докато имате активен бонус. Безплатният залог трябва да бъде направен на билет от експресен тип с 3 позиции, като всяка позиция трябва да има коефициент равен на или над 1.3x.

Вижте нашата страница за турнири сега!

  • Безплатни завъртания: В турнирите можете да получите безплатни завъртания, ако попаднете в класацията. Те ще бъдат добавени към вашия акаунт веднага щом турнирът приключи. Безплатни завъртания са налични само за някои от игрите и можете да проверите списъка с игри от Профил > Моите подаръци > Безплатни завъртания > „Списък с игри”. За да ги използвате, ще трябва да отидете на страницата на слота и тя ще се стартира автоматично. След използване на безплатни завъртания, спечелената сума се добавя като истински пари, без никакви изисквания за залагане.

Важно! Залозите, направени с бонус сума, ще ви дадат точки наполовина ($1 бонус = 0.5 точки)