Мини игри Бонус за добре дошли. До €500!

Депозитите между 20€/$ и 500€/$ ще бъдат наградени с a 100% бонус

Бонус код НОКОД

*Само нови потребители

Само нови играчи. Мини игри Mystake Бонус за добре дошли - 100% бонус за първия ви депозит.

  1. Депозитите между 20€/$ и 500€/$ ще бъдат наградени със 100% бонус.
  2. Бонусът е достъпен за всички наши мини игри с изключение на Dice, BlackJack, Plinko и Limbo.
  3. Бонусът ще бъде кредитиран във вашата сметка след първия ви депозит. Трябва да активирате бонуса ръчно, преди да играете мини игри, за да го получите.
  4. Можете да получите този бонус само веднъж и само при първия си депозит.
  5. Този бонус не може да се използва заедно с други промоции.
  6. Можете да анулирате бонуса си, като се свържете с нашия чат на живо, но имайте предвид, че общата сума на бонуса, генерираните печалби и общата сума на залога (от активирането на бонуса до анулирането му) ще бъдат приспаднати от общия ви баланс. Бонусът и реалните пари не са разделени.
  7. Бонусът и депозитът за мини игри са предмет на изисквания за залагане на тридесет (30) пъти депозит плюс сума на бонуса.
  8. Минималният коефициент, необходим за залог, за да се счита за залог, е 1.3. Коефициенти по-малки от 1.3 няма да се считат за залог и ще се считат за неприемливо действие. Залозите на DICE, Plinko, Limbo и Blackjack са изключени от изискването за залагане.
  9. След като бонусът бъде активиран, изискването за залагане трябва да бъде изпълнено в рамките на максимум 30 дни. В противен случай бонусът и всички генерирани печалби ще бъдат загубени.
  10. Максималната сума на залог, която можете да поставите, когато имате активен бонус, е 10€/$ на игра на мини игра. Залози над 10€/$ ще бъдат изключени от изискването за залагане и печалбите ще бъдат загубени.

? MyStake си запазва правото да прави промени в играта или да я анулира напълно.