Депозирайте €25 и вземете 500 безплатни завъртания

50 безплатни завъртания Книгата на мъртвите
*За редовни играчи
*За редовни играчи. Всеки петък можете да получите 50 безплатни завъртания в Book of Dead, когато депозирате €25.

Като лоялен играч, ние искаме да сме сигурни, че ще бъдете възнаградени за вашата постоянна подкрепа, поради което сме развълнувани да предлагаме специална промоция всеки петък. Когато депозирате €25 или повече, незабавно ще получите 50 безплатни завъртания в популярната игра Book of Dead.

За да сме сигурни, че няма да пропуснете тази фантастична оферта, ние очертахме правилата и условията по-долу:

  1. Безплатните завъртания могат да се използват само в Book of Dead, която е вълнуваща игра с древноегипетски теми, вълнуващи бонус функции и много шансове за голяма печалба.
  2. Безплатните завъртания ще бъдат предоставени автоматично, след като влезете, депозирате €25 или повече и отворите играта Book of Dead. Безплатните завъртания ще се показват само в играта Book of Dead, така че се уверете, че сте отворили правилната игра, за да се възползвате от тази промоция.
  3. Безплатните завъртания могат да се използват само веднъж и трябва да направите депозит от €25 или повече, за да получите безплатните завъртания. Това означава, че можете да се насладите на играта и потенциално да спечелите много, без да се налага да харчите много пари.
  4. В редките случаи, когато безплатните завъртания не се предоставят автоматично след въвеждане на кода, моля, свържете се с нас чрез LiveChat или имейл на [email protected]. Нашият екип за обслужване на клиенти ще се радва да ви помогне и ще гарантира, че можете да се възползвате от тази промоция.
  5. Всички печалби в резултат на безплатните завъртания ще бъдат кредитирани в портфейла ви с реален баланс и могат да бъдат изтеглени. Това означава, че можете да използвате печалбите си, за да играете на други игри или да ги изтеглите в банковата си сметка.
  6. Безплатните завъртания могат да бъдат заявени всеки петък от 02:00 CEST до 23:59 CEST. Ние си запазваме правото да променяме или премахваме бонуси по всяко време по наше усмотрение, така че не забравяйте да се възползвате от тази промоция, докато е все още налична.

Тези правила и условия са в допълнение и са предмет на нашите Условия за ползване и Условия за бонуси, така че се уверете, че сте прочели и разбрали тези документи, преди да вземете участие в тази промоция.

Надяваме се, че ще харесате тази специална промоция и ви желаем успех в приключенията ви в Книгата на мъртвите!