Политика за Поверителност

Политика за ПоверителностНие в Stake Sites приемаме вашата поверителност сериозно и се ангажираме да защитаваме вашата лична информация. Тази Политика за поверителност съдържа важна информация за това как събираме, използваме и разкриваме вашата лична информация.

Информацията, която събираме

Може да събираме лична информация за вас, когато използвате нашия уебсайт или услуги. Тази информация може да включва вашето име, имейл адрес, информация за плащане и други подробности, които ни предоставяте. Освен това може да събираме информация за вашето устройство, като вашия IP адрес и тип браузър.

Може също да събираме информация от други източници, като например публично достъпни бази данни, за да допълним информацията, която събираме директно от вас. Тази информация може да включва демографска информация, интереси и друга информация, свързана с нашите продукти и услуги.

Как използваме вашата информация

Ние използваме вашата лична информация, за да ви предоставим нашите услуги и да комуникираме с вас относно нашите продукти и услуги. Това може да включва изпращане на рекламни материали, бюлетини и друга информация за нашите продукти и услуги. Може също така да използваме вашата информация, за да подобрим нашия уебсайт и услуги.

Може да използваме вашата информация, за да персонализираме изживяването ви на нашия уебсайт, като например да ви показваме насочени реклами въз основа на вашите интереси. Може също така да използваме вашата информация, за да провеждаме проучвания и анализи, за да разберем по-добре нашите клиенти и да подобрим нашите продукти и услуги.

Информация, която споделяме

Възможно е да разкрием вашата лична информация на доставчици на услуги трети страни, които ни помагат при предоставянето на нашите услуги. Тези доставчици на услуги може да включват процесори за обработка на плащания, маркетингови агенции и други доставчици трети страни. Може също така да разкрием вашата информация, както се изисква от закона или за да защитим правата си.

В допълнение, ние може да споделяме вашата информация с нашите филиали и дъщерни дружества за целите, описани в тази Политика за поверителност. Може също така да споделяме вашата информация с партньори трети страни за съвместни маркетингови усилия, като например промоция на нашите продукти и услуги за вас.

Вашите избори

Можете да изберете да се откажете от получаването на маркетингови съобщения от нас по всяко време. Можете също така да поискате достъп до или коригиране на вашата лична информация, като се свържете с нас, като използвате информацията, предоставена по-долу.

Можете също така да изберете да деактивирате бисквитките във вашия браузър, въпреки че това може да ограничи възможността ви да използвате определени функции на нашия уебсайт.

Охрана

Ние предприемаме разумни мерки, за да защитим вашата лична информация от неоторизиран достъп и разкриване. Ние използваме индустриални стандартни мерки за сигурност, за да защитим вашата информация, включително криптиране, защитни стени и други технологии за сигурност.

Промени в тази Декларация за поверителност

Възможно е да актуализираме тази Политика за поверителност от време на време в отговор на промени в нашите бизнес практики или законови изисквания. Ще ви уведомим за всички промени, като публикуваме новата Политика за поверителност на нашия уебсайт.

Свържи се с нас

Ако имате някакви въпроси относно тази Политика за поверителност или нашите практики относно вашата лична информация, моля, свържете се с нас на [email protected]. Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.